Nem torskerogn med salatkål / spidskål & chilisauce

Hvis du står og mangler en nem – men smagfuld og mættende ret, så prøv denne med torskerogn, salatkål eller spidskål, chili sauce og solsikkekerne.

Smagen er i top med sød chilisauce, som går rigtig godt sammen med den sprøde og lidt sødlige salatkål, alternativt kan du også anvende et spidskål. De ristet solsikkekerner og torskerognen giver et pift til smagen.

-Også en ret der nemt kan nydes til frokost, hvis man ønsker lidt varierende mad til det traditionelle frokostbord.

Nem torskerogn med salatkål & chilisauce

Nem torskerogn med salatkål / spidskål & chilisauce

Personer: 4

Tid: 15 minutter

.

Ingredienser:

400 gram torskerogn

1 salatkål eller spidskål

4 spsk. sød chilisauce

50 gram solsikkekerner

1 tsk. smør.

4-8 skiver rugbrød

.

Sådan gør du:

Varm en pande op til middelvarme uden fedtstof og tilføj solsikkekernerne. Rist kernerne i 3-4 minutter, hvor de vendes jævnligt, til de er gyldenbrune. Hæld de ristede solsikkekerner op i en skål.

Skær torskerognen ud i skiver, cirka 0,5 cm tykke, og steg dem på panden med lidt smør ved middelvarme. De skal have cirka 3 minutter på hver side.

Skær salatkålen eller spidskålen ud i tern og kom kålen og chilisaucen op på en ny pande, gerne med lidt kant. Vend løbende blandingen i 2-3 minutter.

Server gerne kålen og torskerognen på rugbrød, som deles i to halve. Kom salatkål og torskerognen ovenpå rugbrøddet, og pynt med solsikkekernerne, som giver prikken over i’et.

Velbekomme, nem mad med Svinningegård

.

P.S.

Hvis du har ekstra salatkål eller spidskål med chilisauce på panden, så kan det ideelt nydes som en varm eller kold kålsalat.

.

Nem torskerogn med salatkål/spidskål & chilisauce ♥

.

Få mere inspiration til hvordan du nemt kan få mere kål og andre grøntsager ind i dine måltider, følg facebooksiden: Nem mad med kål – Svinningegård.

Her kommer der løbende opskrifter op med masser af kål og andre grøntsager.