Medarbejdere

Medarbejdere på Svinningegård

Svinningegård er afhængig af stabile og kvalitetsbevidste medarbejdere.

Da vi har en meget lang sæson med danske kål, har vi heldigvis mulighed for at fastholde dygtige medarbejdere fra år til år.

Nye ansatte på gården fordeles på mindre hold sammen med de erfarne, hvor de bliver grundigt oplært lige fra håndtering af kål til gode arbejdsbevægelser og stillinger i de forskellige arbejdsopgaver.

Selvom nogle opgaver er noget rutinepræget, bliver der alligevel mange forskellige funktioner, som skal udføres igennem sæsonen fra cirka medio marts til primo februar.

 

Arbejdsopgaver:

I løbet af foråret og sommeren skal der plantes mange småplanter på friland, og en stor del skal dækkes med fiberdug eller insektnet.

For at give planterne optimale vækstforhold, skal ukrudt minimeres ved lugning og robotrensning.

Kasseemballage skal rejses ved hjælp af maskine.

Der skal løbende håndhøstes og pakkes forskellige kål, som sorteres efter størrelse.

Varerne skal fra kølelageret distribueres ud til forskellige kunderne.

Vanding og pasning af kålene er en konstant proces hele sæsonen, og med flere forskellige kål er der mange arbejdsopgaver og udfordringer der skal løses hver dag.

 

Se her hvordan processen for en kål bliver til på Svinningegård.