Svinningegård

Svinningegård, Svinningegaard

Svinningegård, Forår 2022

Familieejetgård

Svinningegård ejes og ledes i dag af Henrik Buhmann, som er 3. generation på gården.

I mere end 40 år har der været dyrket kål på friland på Svinningegårds lerholdige jorde.

Kålene er igennem årerne blevet leveret til store dele af det danske marked.

Familien Buhmann har specialiseret sig i dyrkning af kål på frilandsjord

I gennem mange år, er der med dygtige medarbejder, opnået en stor erfaring, med dyrkning af kål på friland. Et stort fokus for familien Buhmann er, at kunne producere en høj og ensartet kvalitet af kål, som er tæt på forbrugerne.

Der produceres følgende kål på friland:

Du kan finde mere information om hver enkelt kål, ved at klikke på deres navn.

Man begyndte at dyrke kinakål på friland i 70’erne, og i dag er kinakålen stadig en vigtig kål i sortimentet.

Spidskål og den røde spidskål, har de seneste år opnået stor popularitet hos mange. Den har nemlig en mild kålsmag, og er forholdsvis nem at anrette på mange måder. Prøv den fint-snittet i salatskålen, eller på grillen med lidt smør, salt og peber.

Sommerhvidkålen fra Svinningegård, som er i en “limit edition” i juni og juli måned, har en lækker sødme og nøddeagtig smag, hvilket gør den ideel til en lækker kålsalat om sommeren eller som grillet med lidt olie, citron, salt og peber. Samtidig er den mere luftig end et traditionelt hvilkål og dermed lidt nemmere at håndterer ved udskæring.

Læs mere om Svinningegård her:

På vores facebookside: Nem mad med kål Svinningegård

eller klik på nedenstående billeder:

om Svinningegård - Håndhøstning af kinakål på Svinningegård

Læs om de arbejdsfunktioner medarbejdere på Svinningegård udfører.

om Svinningegård - Luftfoto over Svinningegård, Familien Buhmann

Læs om Svinningegårds historie.