Fiberdug

Fiberdug

Fiberdug
Fiberdug

Pris: 1.200 Ekskl. moms

Specifikationer:

  • Brugt fiberdug, standen er okay.
  • 2 baner er oprullet på 1 jern-rulle. (Hiwer)
  • Mål pr. bane: 12,8m bredt *330m langt, 19 gram/m2.
  • Sælges kun samlet på jern-rullen. (dvs. 2 baner på 1 hiwer jern-rulle)
  • Prisen er 1.200 kr. ekskl. moms pr. jern-rulle med 2 baner fiberdug.
  • I alt 4 jern-ruller, med 8 baner fiberdug

Billeder

Hiwer
Hiwer

Kontakt ved interesse:

Henrik Buhmann

Tlf.: 20 83 07 82

Mail: svinningegaard@tdcadsl.dk

Tilbage til salgsside

Sat til salg andre steder

Info

Fiberdug, som denne, er optimalt til at væsktfremme grøntsager, blomster m.m. Så hvis du ønsker at få det optimale ud af din køkkenhave året rundt, så skal du brugen dugen i ydersæsonerne.

Fiberdug, som også kaldes vækstdug, giver nemlig både lys, luft og vand igennem dugen. Den beskytter samtidigt mod fugle og vind samt holder på fugtigheden. Yderligere giver dugen også varme, og dermed fremmes væksten på dine plantet afgrøder, blomster m.m.. I foråret er der ca. 2 grader varmere under fiberdugen, ved stærk sol er der dog endnu varmere. Derfor er dugen bedst at anvende i de yder sæsoner, da for meget varme kan give problemer med rådangreb specielt i grøntsagerne. Dugen er altså bedst at bruge når man ønsker at skabe et bedre og lunere mikroklima i de koldere perioder på året.

Godt brugt fiberdug er optimalt at bruge i vinterperioden, hvis man ønsker at beskytte bladdækket over f.eks. rodfrugter, når frosten begynder. Du kan eventuelt bruge vækstbuer, gerne af aluminiumsrør, under den fiberdug du dækker med, men dette er ikke nødvendigt.

Hvis du ønsker at fiberdugen skal bruges til at bekæmpe skadedyr, skal der helst bruges en ny dug hver gang, da der kan forekomme små huller/rifter ved de brugte, og dermed vil du ikke få optimal dækning/beskytning af dine grøntsager, blomster m.m..

Brug jord eller sandsække til at holder fiberdugen fast med i sidderne, når du lægger den på.