Pastasalat med kinakål, blåbær & kylling

Blåbær, perberfrugt, majs og kinakål = En farverig og rigtig lækker pastasalat, hvor du nemt selv kan præge ingredienserne. En god idé er at blande ingredienserne lidt, så du både har noget sødt, lidt salt, noget surt m.m.

Prøv denne pastasalat med blåbær, kylling, ananas, tomater, peberfrugt, majs, pasta, agurk, karry, kinakål og italian dressing.

Den er super nem at lave – en ret hvor børn også kan hjælpe til og præge med deres yndlings ingredienser.

Ligeledes er det også en god måde at få mere kål og andre grøntsager på.

Pastasalat med kinakål, blåbær & kylling, Svinningegård, nemmad, kål
Pastasalat med kinakål, blåbær & kylling

Personer: 4

Tid: 30 minutter

.

Ingredienser:

6 dl. pasta

4 spsk. olie

3 spsk. karry

800 gram kyllingebrystfilet

½ stort kinakål

3 tomater

1 agurk

280 gram ananas (fra dåse eller frisk)

100 gram majs (fra dåse)

1 rød peberfrugt

100 gram blåbær

Italian dressing

.

Sådan gør du:

Start med at koge den anbefalende mængde vand til dine pastaer. (står på pastaemballagen). Når vandet koger, kom der lidt salt i, og efterfølgende pastaen. Lad pastaen koge i cirka 12 minutter, alt efter anvisningen på emballagen. Når pastaen er kogt færdigt, hældes vandet fra.

Skær kyllingefileten ud i mindre stykker. Tænd op for en pande, hvor du kommer olien og derefter karry på. Varm det op mens du rører godt rundt i det, pas på at karryen ikke brænder på. Fordel derefter kyllingestykkerne i olien/karryen, så alle stykker bliver krydret.

Gennemsteg kyllingestykkerne ved middelvarme, cirka 10-12 minutter. Ved stykkerne løbende på panden.

Fjern de yderste blade af kinakålen og skyl eventurel jordrester væk. Del kålen på langs og snit den fint. Kom kålen og i en stor skål.

Skyl derefter tomater, perberfrugt og agurker. Sker dem ud i små stykker og tilføj dem til skålen.

Skyl blåbærerne godt, eventuelt kort med kogt vand, og derefter koldt vand. tilføj dem derefter i skålen.

Hæld væden fra ananasstykkerne, ved frisk ananas, skæres den ud i små stykker. kom det i skålen sammen med majsene.

Når kyllingestykkerne og pastaen er færdige kommes de i skålen til de øvrige ingredienser. Bland det hele godt sammen.

Server med Italian dressing, som er en let krydret oliedressing.

Velbekomme, Nem mad med Svinningegård

.

P.S.

Retten kan nemt serveres kold dagen efter. Opbevar den i køleskab og nyd den til næste dags frokost eller aftensmad. Nem mad til 2 dage.

.

Få løbende inspiration til hvordan du nemt kan få mere kål i dine måltider ved at følge instagram profilen: svinningegaard_kaal

.

Pastasalat med kinakål, blåbær & kylling