Nem kålsalat med kylling, kinakål & peberfrugt

Til en travl dag, hvor aftensmaden gerne må gå lidt tjept, er denne ret alletiders, da den er nem at tilberede og mætter godt.

Ingredienserne kan altid justeres lidt efter, hvad der eventuelt må være at finde i køkkenet.

Nem mad - Nem kålsalat med kylling, kinakål & peberfrugt

Nem kålsalat med kylling, kinakål & peberfrugt

Tid: 20 minutter

Personer: 4

.

Ingredienser:

800 gram kyllingefilet

2 stk. peberfrugt

4 spsk. olie

paprika

ingefærpulver

1/2 kinakål

1/2 ananas

Evt. 100 gram rosiner

.

Sådan gør du:

Skær kylling ud i mundrette størrelser. Krydr eventuelt kyllingestykkerne med lidt ingefærspulver inden de lægges på panden.

Varm en pande op og kom olie på, tilsæt paprikaen og bland det godt sammen med olien, pas på det ikke brænder på.

Læg kyllingestykkerne på panden, og vend dem godt rundt, så de får olie og paprika på alle siderne.

Ved middelvarme steges kyllingerne i cirka 10 minutter til de er gennemstegte.

Skær peberfrugterne ud i tynde strimler og kom dem på panden sammen med kyllingstykkerne når der ca. er 5 minutter tilbage af stegetiden. På denne måde får peberfrugten en god smag fra kylling og krydderier gennem væden på panden.

Fjern de yderste blade og skyl kinakålen inden den snittes fint og kommes op i en stor skål.

Skær ananas ud i tern og kom det i skålen, gerne sammen med rosiner.

Når kylling og peberfrugterne er færdige på panden kommes det i skålen, sammen med alt væden, (olie, kyllingesaft og krydderier) som giver en lækker dressing til retten. Bland det hele godt sammen.

Velbekomme.

.

Nem kålsalat med kylling, kinakål & peberfrugt ♥