Kyllingesalat med blomkål & spidskål

Kyllingesalat med masser af lækre kål og andre grøntsager samt frugter. Prøv den med blandt andet blomkål, spidskål, ananas, tomater og kylling i BBQ marinade.

Den er dejlig nem at lave og derfor også perfekt til en travl hverdag, hvor man stadig gerne vil nyde et hjemmelavet måltid, som børn også kan være med til at tilberede.

Kyllingesalat med blomkål & spidskål

Kyllingesalat med blomkål & spidskål

Personer: 4

Tid: 20 minutter

 .

Ingredienser

1 lille blomkål

½ spidskål

¼ rød spidskål

800 gram kyllingebrystfilet med BBQ marinade

450 gram ananas

150 gram majs

4 stk. tomater

1 stk. agurk

cirka 8 spsk. Italian dressing

.

Sådan gør du:

Skær kyllingebrystfileterne ud i små mundrette stykker. Tænd op for en pande og kom lidt olie eller smør på, som kyllingestykkerne kan stege i. Vend stykkerne jævnligt i cirka 10 minutter ved middelvarme til de er gennemstegte.

Skær de grønne blade fra blomkålen og skyl hovedet. Skær blomkålen ud i små buketter, del dem eventuelt med fingrene hvis det er nemmere. Kom dem op i en stor skål eller et stort fad.

Fjern derefter de yderste beskyttende blade på spidskålene og del dem på langs i to stykker. Snit spidskålene meget fint og tilføj dem i skålen/fadet.

Hæld væden fra ananassen (hvis du bruger ananas fra dåse, kan du eventuelt bruge saften som dressing til kyllingesalaten). Hvis du bruger frisk ananas, så skær skrællen fra og den hårde midte. Sørg for at alt ananas er skåret ud i mundrette størrelser inden du tilføjer den til skålen/fadet.

Hæld væden fra majsene inden de tilføjes til blandingen.

Skyl tomaterne og agurken og skær dem derefter ud i mindre tern.

Når kyllingestykkerne er gennemstegt, tilføjes de til resten af ingredienserne.

Kom din ønskede dressing over blandingen. Prøv for eksempel en italian dressing (cirka 8 spsk.)  og vend blandingen godt inden servering.

Velbekomme

.

Kyllingesalat med blomkål & spidskål ♥