Kålsalat med spidskål, tomater, avocado, kylling, hytteost og grøn pesto. Så nemt kan serveres som en kålsalat med kylling, indhold i tortillas m.m..
Rester af retten kan stå på køl natten over og spises til frokost den efterfølgende dag.
Den er nem at lave og mætter godt.
Personer: 4
Tid: 20 minutter
.
Ingredienser:
- 1 stk. spidskål
- 800 gram kylling
- 3 tomater
- 4-5 spsk. hytteost
- 3 avokado
- 5-6 tsk. grøn pesto
- Salt og peber eller paprika
.
Sådan gør du:
Skær kyllingen ud i mindre mundstykker og krydre med salt og peber eller paprika.
Steg kyllingen til den er gennemstegt, cirka 10-15 min.
Fjern de yderste blade af spidskålen og snit den fint.
Skær tomater og avokado i små tern og kom det i en stor skål med hytteost. Kom pesto i og bland det hele godt sammen.
Velbekomme.
.
P.S.
- Kan serveres som fyld til wraps
- Kan stå natten over på køl og tages med som frokost næste dag.
.