Om Svinningegård

Svinningegård ejes og ledes i dag af Henrik Buhmann, som er 3. generation på gården.

I mere end 40 år har familien Buhmann, dyrket kål på friland på Svinningegårds lerholdige jorde.

Kålene er igennem årerne blevet leveret til store dele af det danske marked.

I dag er Svinningegård fortsat specialiseret i dyrkning af kål på friland, hvor der igennem mange år er opnået stor erfaring, til at kunne producere en høj kvalitet af kål.

Der produceres følgende kål på friland:

Du kan finde mere information om hver enkel kål på de overstående links.

Man begyndte at dyrke kinakål på friland i 70’erne, og i dag er kinakålen stadig en vigtig kål i sortimentet.

Spidskål og den røde spidskål, har de seneste år opnået stor popularitet hos mange, nok også fordi den er forholdsvis nem at anrette på mange måder.

Sommerhvidkålen fra Svinningegård har en lækker sødme og nøddeagtig smag, hvilket gør den ideel til en lækker kålsalat om sommeren. Samtidig er den mere luftig end et traditionelt hvilkål og dermed lidt nemmere at håndterer ved udskæring.

Læs mere om Svinningegård her:

om Svinningegård - Håndhøstning af kinakål på Svinningegård

Læs om de arbejdsfunktioner medarbejdere på Svinningegård udfører.

om Svinningegård - Luftfoto over Svinningegård, Familien Buhmann

Læs om Svinningegårds historie.