Nem wok med kinakål, kylling & grøn karrypasta

Kinakål er suveræn til wok, med sine sprøde hvide blade som giver en god konsistens til retten. Den grønne karrypasta giver en lækker smag, som kan varieres i mængde, alt efter hvor stærkt du vil have retten.

⇒ Grøn karrypasta er en krydderiblanding, som har en cremet konsistens. Karrypasta bliver især brugt i thailandsk mad. Der skelnes mellem 3 typer karrypasta, hvor den grønne er den mildegul er den mellemstærke og den røde er den helt stærke. Det er derfor nemt at tilpasse med karrypasta, hvor stærkt du ønsker din wokret. ⇐

Nem Mad - Wok med kinakål, kylling og grøn karrypasta

Nem wok med kinakål, kylling og grøn karrypasta

Tid: 35 minutter

Personer: 4

.

Ingredienser til wok:

400 g kinakål

200 g fuldkornspasta

800 g Kyllingebrystfilet

100 g champignon

4 gulerødder

Salt og peber

Sauce:

2 tsk. grøn karrypasta

300 gram kokosmælk

salt og peber.

.

Sådan gør du:

Start med at sætte pastaen over. Lad den koge i cirka 8-12 min. alt efter hvad de forskriver, er bedst til den pasta du bruger. Sørg for, at der er rigeligt med vand i gryden, så pastaen ikke bliver tør eller brænder på.Når pastaen er kogt færdig, hældes vandet fra. 

Skær kyllingebrystfiletterne ud i tynde strimler.

Warm derefter er wokpande op, og steg kylligestykkerne ved middelvarme til de er gennemstegt.

Imens kyllingestykkerne gennemsteges, kan du begynde at skræller gulerødderne og skylle champignonerne. Skær dem ud i skiver, alternativt kan gulerødderne også rives i lange strimler. 

Når kyllingestykkerne er gennemstegt tilføjes den grønne karrypasta. Sørg for at røre godt rundt, så karrypastaen fordeles på alle kylligestykkerne.  Hæld derefter kokosmælken over og rør rundt. 

 Tilføj derefter gulerødder og champignonerne, og vend blandingen jævnligt i ca. 8 minutter ved middel varme.

Fjern de yderste blade af kinakålen og del den i to halve. Brug den ene halvdel af kålen. Skær den groft ud, cirka 4 cm. brede skiver. Undgå at få stokken med. 

Til sidst tilsættes pastaen og den groftsnittet kinakål.

Vend blandingen godt i ca. 1-2 min. Velbekomme.

.

Nem wok med kinakål, kylling & grøn karrypasta ♥

Kom til oversigt over opskrifter på nem mad