Mangler du lidt grønt på tallerkenen til dine grillet bøffer eller måske dine frikadeller? Så prøv ristet blomkål.
Er super nemt at lave og smager skønt.
Personer: 4
Tid: 12 minutter
.
Ingredienser:
1 blomkål
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olie
Håndfuld persille.
salt og peber
.
Sådan gør du:
Skær de grønne blade væk fra blomkålen.
Skær kålen ud i små buketter.
Varm en pande op med lidt olie og kom buketterne på.
Tilføj citronsaften over kålen og vend den løbende i ca. 8 minutter ved middelvarme. Pas på blomkålen ikke brænder på mens du rister den.
Smag til med lidt salt og peber.
Pynt med persille på toppen. Velbekomme.
.
P.S.
Opbevar altid dine blomkål på køl, så holder de sig bedre friske og sprøde.
Ved for meget varme og direkte sollys får du hurtigt et blomkål som er blødt/gummiagtig og misfarvet.
.