Nem wok med salatkål eller kinakål er alletiders, da kålen giver en god konsistens og smag til retten. Den er super nem at lave, da du kan bruge forskellige ingredienser, alt efter hvad du har i køkkenet og hvad du godt kan lide.
Tid: 35 minutter
Personer: 4
.
Ingredienser:
800 gram kyllingefilet
200 gram babymajs
340 gram ananas
1 stk. rødløg
2 stk. gulerødder
4 stk. frisk grøn asparges.
Paprika
150 gram sukkerærter
3 spsk. Soyasovs eller Chilisovs
Evt. Cashewnødder, rosiner, avocado
.
Sådan gør du:
Varm en wokgryde op, alternativt kan du også bruge en stor pande med høj kant. Skær kyllingen ud i tern og krydre den med paprika.
Steg kyllingestykkerne ved middelvarme i lidt olie til de er gennemstegte.
Babymajs, ananas, sukkerærter og løg skæres lidt groft ud.
Skræl gulerødderne og riv dem efterfølgende i lange strimler.
Bland grøntsagerne sammen med kyllingestykkerne og hæld soyasovs eller chilisovs over.
Smag til, og du synes der skal mere soya- eller chilisovs i og vend blandingen løbende i ca. 10 minutter ved middelvarme.
Når der er cirka 2 minutter tilbage, skal du komme groft udskåret salatkål eller kinakål på panden. Vend kålen godt i blandingen inden servering. Kålen skal kun have lidt varme, da den derved stadig bevarer sin sprødhed.
Velbekomme, Nem mad med kål, Svinningegård
.
Følg facebooksiden: Nem mad med kål – Svinningegård, hvor der løbende bliver lagt NEMME opskrifter op med masser af kål og andre grøntsager.
.