Nem rösti med blomkål, broccoli, chiafrø og gulerødder

Rösti med blomkål og andre grøntsager er en oplagt ret at lave, hvis du har en masse grøntsagsrester i køleskabet?

Det er nemt at lave rösti med grøntsager og du undgå unødigt madspild.

Stok fra kål, som ofte sorteres fra i andre retter, kan ideelt bruges til rösti.

Nem rösti med blomkål, broccoli, chiafrø og gulerødder

Nem rösti med blomkål, broccoli, chiafrø og gulerødder

Personer: 4

Tid: 30 minutter

.

Ingredienser:

½ blomkål (gerne stokken)

½ broccoli (gerne stokken)

3 gulerødder

3 æg

1 tsk. Chiafrø

2 tsk. oregano

Salt og peber

1 spsk. olie

.

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Blomkål, broccoli og gulerødder rives groft, gerne ved brug af stavblender eller foodprocessor.

Tilsæt æg, chiafrø, oregano, olie, salt og peber. Rør det hele godt sammen.

Deles ud på bageplade med bagepapir (en diameter på cirka 7 cm. giver cirka 12 stykker rösti). Bages midt i ovnen i 20 minutter. Velbekomme.

.

Nem rösti med blomkål, broccoli, chiafrø & gulerødder ♥