Nem burger med kinakål, kylling og karrydressing

Hjemmelavet burger med kål og karrydressing, som er nem at lave, har masser af smag og dejlig mættende.

⇒ En simpel måde at få flere grøntsager på. Tilføj grøntsager i retter i allerede kender, såsom burger, lasagne, pasta og kødsovs, pitabrød m.m. ⇐

Nem mad - nem burger med kinakål og lækker karrydressing

Nem burger med kinakål, og lækker karrydressing

Personer: 4

Tid: 30 minutter

.

Ingredienser:

  • ½ Kinakål
  • 800 gram kyllingebryst
  • 1 agurk
  • 4 tomater
  • 1 rødløg
  • Paprika.
  • 8 stk. burgerboller

karrydressing:

100 gram crème fraise 9%

2 tsk. sennep

3 tsk. Karry

1 tsk. sukker

Salt og peber

.

Sådan gør du:

Skær kyllingebryst ud i aflange stykker og krydder med paprika. Kom dem på panden i cirka 15 minutter til de er gennemstegt.

Tænd ovnen på 200 grader og kom gennemskåret burgerboller derind i 4-5 minutter.

Del kinakålen i to, og finsnit den ene halvdel. Skær tomater, agurk og rødløg ud.

Bland cremefraiche, sennep, karry og sukker sammen og smag til med lidt salt og peber.

Put alle ingredienser i burgerbollen. Velbekomme.

.

P.S.

Overskydende kinakål, tomater, løg, agurk og kylling kan blades sammen til en lækker kålsalat. Hold dressing adskilt indtil du skal spise kålsalaten eventuelt med kylling, eller andet kød, såsom rejer, tun m.m..

En god måde at undgå madspild på.

Samtidigt kan der være mad til 2 dage, så man får minimeret den tid som skal bruges i køkkenet, hvilket kan være en stor fordel til travle hverdage.

.

Nem burger med kinakål og lækker karrydressing ♥