Nem sandwich med salatkål, mozzarella og pesto

En nem vegetar sandwich som er fuld af smag og nem at lave. Perfekt for dig som gerne vil have masser af grønt på kort tid.

⇒ Du skal bruge 7 ingredienser + 15 minutter. En ret børn også nemt kan være med til at lave. ⇐

Nem mad - sandwich med salatkål, mozzarella og pesto

Nem sandwich med salatkål, mozzarella og pesto

Tid: 15 minutter

Personer: 4

.

Ingredienser:

  • 6-8 stk. Ciabatter boller
  • 250 gram Mozzarella
  • 4 stk. Tomater
  • ½ Salatkål eller spidskål
  • 1 stk. Rød peberfrugt

Dressing:

  • 6 tsk. Grøn Pesto
  • 5 spsk. olie

.

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader.

Skær ciabatterbollerne over og læg dem samlet på bagepladen.

Når ovnen er varm, sæt dem ind i ca. 4 minutter, hold øje med at de ikke bliver for hårde / sprøde.

Skær mozzarella og tomater ud i tynde skiver.

Peberfrugten skæres ud i lange tynde strimler.

Fjern de yderste blade af salatkålen eller spidskålen. Skær ca. 6 cm. af toppen og pil derfra nemt bladene fra hinanden.

Bland pesto og olie sammen i en skål. (Hvis det skal gå meget stærkt, kan du undlade at blande pestoen med olie).

Start med at fordele pestodressingen i ciabatterbollen.

Læg derefter salatkål/spidskål, tomater, mozzarella og rødpeber.

Velbekomme, Nem mad med kål, Svinningegård.

.

Tip:

Du kan med fordel snitte resten af salatkålen / spidskålen fint, og opbevarer det i en pose eller beholder. På denne måde har du kålen klar til en meget nem kålsalat dagen efter. Måske der også er lidt rester af peberfrugt og tomater, som nemt kan tilføjes.

.

Hvis du gerne vil have mere inspiration til, hvordan du NEMT kan få mere kål og andre grøntsager i din hverdag, så følg facebooksiden: Nem mad med kål – Svinningegård. På siden kommer der løbende opskrifter op med masser af kål, og tip til en hverdag med flere grøntsager på en nem måde. .

.

Nem sandwich med salatkål/spidskål, mozzarella og pesto ♥