Kålsalat med lækre kontraster i smagen lige fra de søde jordbær & mørk chokolade, til det mere sure fra mynte & lime.
⇒ En skøn smagoplevelse, som kan serveres både i hverdagen og til festlige lejligeheder ⇐
Flotte og indbydende farver, i en lækker og lidt anderledes kålsalat, hvor der også er lidt til den søde tand.

Nem kålsalat med kinakål, jordbær, mynte & mørk chokolade
Personer: 4
Tid: 15 minutter
.
Ingredienser:
½ kinakål
250 g jordbær
50 g mørk chokolade
Dressing:
½ bundt mynte (lille håndfuld)
6 spsk. olie
2 tsk. honning
½ limefrugt
.
Sådan gør du:
Del kinakålen på langs, og snit den ene halvdel meget fint. Skær jordbærerne ud i små tern og bland dem sammen med kinakålen i en skål.
Mynte, honning og limesaft blendes sammen, gerne med en stavblender. Derefter bland olien i og rør godt rundt.
Hak chokoladen i små stykker.
Hæld dressingen over kålen, og vend blandingen godt. Drys chokoladestykker ovenpå. Velbekomme.
.
Nem kålsalat med kinakål, jordbær, mynte & mørk chokolade ♥
.
Følg facebooksiden: Nem mad med kål – Svinningegård, hvor der løbende kommer opskrifter op med kål.