Nem blomkålssalat a la kartoffelsalat

Nem blomkålssalat a la kartoffelsalat

En frisk blomkålssalat med skyr og purløg som ideelt kan nydes til bøf, frikadeller, pølser m.m.

Nem mad - Nem blomkålssalat a la kartoffelsalat

Nem blomkålssalat a la kartoffelsalat

Personer: 4

Tid: 15 minutter

 

Ingredienser:

1 blomkål

350 gram Skyr

3 spsk. mayonnaise

2 tsk. sennep

1 bundt purløg

½ rødløg

Salt og peber

 

Sådan gør du:

Sæt vand over til kogning.

Fjerne de grønne ydre blade fra blomkålen og skær kålen ud i små buketter. Kom buketterne ned i vandet og lad dem småkoge i ca. 4 minutter. De må ikke blive for bløde.

Hæld det varme vand fra og køl blomkålen af med koldt vand. Når blomkålen er kølet af, så hæld buketterne op i en si, så de kan stå og dryppe af.

Rør skyr, mayonnaise, sennep, fint udskåret purløg og rødløg sammen og smag til med salt og peber. Kom derefter blomkålen op i skålen. Vend det hele godt sammen og pynt med lidt purløg.

Velbekomme.

 

P.S.

Til forret kan vi anbefale en smagfuld og farverig rejecocktail med salatkål, rød spidskål, rejer, tomater og hjemmelavet dressing. Super nem at tilberede. Find opskriften her