Nem aftensmad med salatkål / spidskål, kylling, gulerødder & chilisauce

Nem aftensmad, som er perfekt til en travl hverdag, hvor retten gerne må være meget nem at tilberede.

En lækker wok-blanding med diverse grøntsager og kylling, som mætter godt.

Prøv den med salatkål eller spidskål, som giver en skøn sprødhed til retten og med chilisauce, som giver et friskt pift til smagen.

Nem mad - Nem aftensmad med salatkål / spidskål, kylling, gulerødder & chilisauce

Nem aftensmad med salatkål / spidskål, kylling, gulerødder & chilisauce

Personer: 2

Tid: 20 minutter

.

Ingredienser:

500 gram kyllingebrystfilet eller kyllingeinderfilet

3-4 spsk. sweet chili sovs

4 store gulerødder

½ salatkål eller spidskål

paprika

.

Sådan gør du:

Skær kyllingerne ud i mindre stykker. Krydr dem med paprika og steg kyllingestykkerne på panden med lidt olie i cirka 10 minutter ved middelvarme, til de er gennemstegte.

Mens kyllingestykkerne gennemsteges på panden:

Fjern de yderste blade fra salatkålen eller spidskålen. Del kålen i to og skær den ene halvdel ud i grove skiver. Undgå at få stokken med.

Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Kom salatkål eller spidskål, gulerødder og chilisovs på panden sammen med kyllingestykkerne.

Steg blandingen i cirka 4  minutter ved middelvarme. Vend løbende og smag til med eventuelt mere chilisovs eller lidt salt.

Velbekomme

.

P.S.

Tilføj gerne andre grøntsager eller frugter. Denne ret egner sig nemlig rigtig godt til, hvis du har rester liggende fra tidligere dage. Det kan være en moden mango, som vil være oplagt at få brugt nu, rester af en broccoli, blomkål m.m. En rigtig god måde at undgå unødig madspild.

.

Nem aftensmad med salatkål/spidskål, kylling, gulerødder & chilisauce ♥

.

Få inspiration til nemme retter med masser af kål og andre grøntsager på facebooksiden: Nem mad med kål – Svinningegård