Kinakål med Grøn Karry Pasta

En lynhurtig varm kålret piftet op med grøn karry Pasta. Grøn karry pasta, som er en krydderiblanding med en cremet konsistens, bruges meget i det thailandske køkken. Den giver en krydret og lidt stærk smag, hvilket er en god kombination til den mere milde kinakål. Retten er perfekt som grønt tilbehør til blandt andet frikadeller, hakkebøffer, kylling eller fisk. -Og den tager kun få minutter at tilberede samt 3 ingredienser.

Kinakål med Grøn Karry Pasta

Kinakål med Grøn Karry Pasta

Tid: 5 minutter

Personer: 4

.

Ingredienser:

1 kinakål

3 spsk. olie

6 spsk. Grøn Karry Pasta (kan tilpasses alt efter hvor stærk du ønsker retten)

.

Sådan gør du:

Fjern de yderste blade fra kinakålen og skyl den i koldt vand. Del kålen på langs i to halve og snit den lidt groft. Undgå at få stokken med.

Varm panden op og kom lidt olie på. Tilsæt derefter den grønne karry Pasta og rør den rundt i olien. Derefter kommes kinakålen på panden, hvor den vendes godt sammen med karry pastaen. Alt efter hvor stærk du vil have retten, kan du løbende smage til og eventuelt tilsætte mere grøn karry pasta.

Vend jævnligt kinakålen på panden i de 2-3 minutter den skal have ved middel varme.

Undgå at kinakålen får for meget varme og over for lang tid, da det gør kålen meget slatten.

Prøv retten som grønt tilbehør til aftensmaden, et alternativ og variation til den mere klassiske kolde salatblanding.

Du kan også men fordel blande lidt revet gulerødder i, på denne måde kan du også variere retten lidt, samt farverne i den. Det kan gøre retten mere indbydende og børnevenlig, for dem der endnu ikke er kål-elskere.

Et lille fif for at udnyttet mest muligt at kinakålen: Brug de øvre grønne blade til salatskålen og madpakken, de er mere “fine” i det.  De mere hvide og sprøde blade kan med fordel bruges til varme retter.

Velbekomme.

.

Kinakål med Grøn Karry Pasta ♥