Kålsalat med spidskål, hytteost & pesto

Kålsalat med spidskål, tomater, avocado, kylling, hytteost og grøn pesto. Så nemt kan serveres som en kålsalat med kylling, indhold i tortillas m.m..

Rester af retten kan stå på køl natten over og spises til frokost den efterfølgende dag.

Den er nem at lave og mætter godt.

Kålsalat med spidskål, hytteost, kylling og grøn pesto, Nem mad , Svinningegård

Kålsalat med spidskål, hytteost, kylling & grøn pesto

Personer: 4

Tid: 20 minutter

.

Ingredienser:

  • 1 stk. spidskål
  • 800 gram kylling
  • 3 tomater
  • 4-5 spsk. hytteost
  • 3 avokado
  • 5-6 tsk. grøn pesto
  • Salt og peber eller paprika

.

Sådan gør du:

Skær kyllingen ud i mindre mundstykker og krydre med salt og peber eller paprika.

Steg kyllingen til den er gennemstegt, cirka 10-15 min.

Fjern de yderste blade af spidskålen og snit den fint.

Skær tomater og avokado i små tern og kom det i en stor skål med hytteost. Kom pesto i og bland det hele godt sammen.

Velbekomme.

.

P.S.

  • Kan serveres som fyld til wraps
  • Kan stå natten over på køl og tages med som frokost næste dag.

.

Kålsalat med spidskål, hytteost, kylling & grøn pesto ♥