Kålsalat med Rød Kinakål, avokado & fetaost

Avokado, rød kinakål eller rød spidskål, tomater og fetaost – når man er lækkersulten efter en nem og lækker kålsalat. Du kan tilføje forskellige dressinger, såsom olie-, cremet- spicydressinger, alt efter hvad du foretrækker. I denne opskrift er kålsalaten toppet med mørk balsamicodressing.

Kålsalat med Rød kinakål, avokado & fetaost

Kålsalat med Rød kinakål, avokado & fetaost

Tid: 10 minutter

Personer: 4

 .

Ingredienser:

½ rød kinakål eller rød spidskål (gerne et stort kål)

3 tomater

2-3 avokadoer

200 gram fetaost/salattern

Dressing:

4 spsk olie

2 spsk. balsamico (mørk)

Salt og peber

.

Sådan gør du:

Fjern de yderste blade på den røde kinakål eller røde spidskål og skyl den i koldt vand. Del kålen på langs og snit det fint. Undgå at få stok med.

Skyl tomaterne og skær dem ud i mundrette størrelser. Tilføj dem sammen med den røde kål i en skål.

Fjern skrællen og kernen fra avokadoen og skær den ud i mindre stykker. Kom stykkerne op i skålen sammen med kålen og tomaterne.

Hæld væden fra fetaosten/salatternene og kom dem ligeledes i skålen til de andre ingredienser.

Hæld olie og balsamico over blandingen som du vender godt og løbende smager til med salt og peber.

Nyd den som et mellemmåltid eller som lækkert grønt tilbehør til maden. Velbekomme.

.

P.S. 

Du kan nemt tilføje kylling, fisk eller andet godt kød, bønner m.m. som indeholder flere proteiner, det vil give en mere mættende kålsalat, som kan nydes som et helt måltid.

Hvis du har rester, så opbevar kålsalaten på køl og nyd den senere på dagen eller dagen efter.

.

Kålsalat med avokado og rød kinakål ♥