Kål wok med kylling, BBQ og chilisauce

Kål wok er en nem måde at få masser af grøntsager på, prøv den til frokost og/eller til aftensmad.

BBQ marinade og chilisauce giver masser af smag til retten. Blomkål anvendes a la couscous, som giver en dejlig variation i brugen af kålen. Kinakålen giver sprødhed med sine hvide saftspændte blade.

Nem ret at tilberede med forholdsvis få ingredienser, masser af farve og konsistenser.

Nem kål wok med kylling, BBQ & chilisauce

Nem kål wok med kylling, BBQ & chilisauce

Personer: 2

Tid: 20 minutter

.

Ingredienser:

400 gram kyllingebrystfilet med BBQ marinade

1 rød peberfrugt

1 lille blomkål 

2 store gulerødder

¼ kinakål (den hvide del af bladene)

4 spsk. sød chilisauce

Salt

.

Sådan gør du:

Skær kyllingebrystfileterne ud i mindre skiver og steg dem på panden ved middelvarme i cirka 10 minutter til de er gennemstegte.

Skær peberfrugten ud i grove skiver.

Skær blomkålen ud i buketter og kom dem i en foodprocessor/stavblender, til kålen er skåret fint ud i små korn a la couscous. En anderledes måde at bruge kålen på, som måske også kan få flere børn til at smage/lide den.

Riv gulerødderne groft.

Når kyllingestykkerne er gennemstegt kommes peberfrugt, blomkål og gulerødder på panden sammen med chilisaucen.  Vend blandingen løbende ved middelvarme i cirka 4 minutter.

Fjern de yderste blade af kinakålen og skær den grønne top fra. (Kan med fordel bruges i en kålsalat) Skær den nedre hvide del af bladene ud i grove skiver og kom dem på panden. Undgå stokken.

Vend blandingen et par minutter og smag til med salt og eventuelt mere chilisauce, hvis du gerne vil have blandingen lidt stærkere.

Velbekomme.

.

Nem kål wok med kylling, BBQ og chilisauce ♥